Cosul dvs este gol.

 
Catalog
blog simonne.ro


Informatii
Newsletter
Marci produse
   Spor la cumparaturi!
Aranjamente Craciun 2017

Lumanarea de botez semnifica lumina din sufletul fiecarui copil botezat si intra in atributiile nasilor.
Lumanarea poate fi decorata cu drapaje din tull si diverse accesorii, cu diferite tematici sau poate fi cu decorata cu flori naturale.
Lumanarea de botez poate fi realizata cu flori precum: trandafiri, hortensii, phalaenopsis, vanda, orhidee imperiala, crizantema, lisyanthus, crini, crizanteme, frezii, cale, etc.
Disponibilitatea florilor se confirma in functie de anotimp.
In cazul in care modelul de lumanare ales de dumneavoastre include flori care nu sunt disponibile in momentul lansarii comenzii, vom inlocui florile impreuna cu dumneavoastra.
La biserica se mai folosesc 3 lumanari pentru cristelnita si 2 lumanari pentru masa preotului. Acestea pot fi si ele decorate in ton cu lumanarea de botez si trusoul de botez.

» BOTEZ » LUMANARI BOTEZ

» BOTEZ » LUMANARI BOTEZ

spacer
Noutati
Set cadou suport pahare personalizat

 

Pret cu TVA: 75.00 Lei

CURS VALUTAR
Continutul acestui site este proprietatea S.C. MSD INTERSTAR SRL, CIF: RO16661106, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Datele personale ale clientilor nostri sunt tratate confidential si vor fi folosite numai pentru onorarea comenzilor de pe site. Informatiile cuprinse in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor si livrarea produselor.

Simonne este marca inregistrata.

© toate drepturile 2006 - 2017