Cosul dvs este gol.

 
Catalog
_____________________________

TEXTE INVITATII BOTEZ
TEXTE INVITATII NUNTA


Blog Simonne

TESTIMONIALE CLIENTI

Informatii
SSL
   Spor la cumparaturi!


» ARANJAMENTE FLORALE » ARANJAMENTE FLORALE

1 2 3
Orice eveniment privat - nunta, botez, aniversare, petrecere - din viata unui om trebuie sa fie decorat specific cu un aranjament floral care prevesteste fie amplitudinea si simbolistica sa, fie viziunile persoanelor organizatoare sau a celor sarbatorite. De foarte multi ani echipa noastra de designeri a cautat sa fie pregatita pentru a sustine alegerile si indicatiile fiecarui client in parte, astfel dezvoltand aranjamente florale de diferite dimensiuni sau dupa caz amplasate in jurul unor vaze colorate sau transparente, diferite cuburi din sticla, cosulete atent prelucrate, dar in egala masura si alte formatiuni demne de toata admiratia. 
spacer
Invitatie botez pisica Marie set masa
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Continutul acestui site este proprietatea S.C. MSD INTERSTAR SRL, CIF: RO16661106, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Datele personale ale clientilor nostri sunt tratate confidential si vor fi folosite numai pentru onorarea comenzilor de pe site. Informatiile cuprinse in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor si livrarea produselor.

Simonne este marca inregistrata.

© toate drepturile 2006 - 2019

organizareevenimente.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.