organizareevenimente.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
Nunta |
|
Calendar religios. Deja v-ati hotarat si o sa oficiati relatia dumneavoastra? Felicitari!!! Este momentul sa alegeti o zi cand va avea loc marele eveniment. Noi va prezentam zilele si perioadele din an cand nu se pot oficia nunti. Nu se fac nunti in 2021
Cununie civila Inainte de a pasi pragul Sfintei Biserici, trebuie sa va oficiati relatia la Starea Civila. Trebuie sa va alegeti din timp Starea Civila unde doriti sa se realizeze oficierea relatiei dumneavoastra. Neaparat, unul dintre cei doi fericiti trebuie sa fie domiciliat in sectorul in care se afla Starea Civila aleasa. V-ati orientat asupra unei Stari Civile din Bucuresti, acum trebuie sa va pregatiti actele necesare pentru oficierea cununiei civile. A sosit ziua oficierii relatiei dumneavoastra la Starea Civila. Toata lumea s-a pregatit pentru aceasta zi, ca doar este o zi deosebita pentru toti prietenii dumneavoastra precum si pentru rudele dumneavoastra. Va pregatiti sa plecati la Starea Civila …, nu uitati piscoturile si sampania pentru a impartasi acele momente impreuna cu prietenii si rudele dumneavoastra. Cununia religioasa Ati trecut si de cununia civila. Mai este foarte putin timp si trebuie sa plecati la biserica aleasa de dumnevoastra, de care ati fost foarte incantati si unde v-ati facut o programare inainte cu aproximativ 2 luni inainte de ziua cea mare. Sa nu uitati verighetele fara de care nu se va putea oficia cununia religioasa.
Cununia religioasa Este momentul in care se oficiaza procesiunea religioasa, cei doi sunt initiati in taina casatoriei. Pentru un decor de biserica nu uitati de aranjamentele florale ce pot crea o atmosfera eleganta (decoruri scari terase primire) cat si de lumanarile de nunta (lumanari de nunta).
Marea petrecere Ati pasit fericiti pragul bisericii, ati primit binecuvantarea lui Dumnezeu si v-ati facut juramintele in fata preotului ales de dumneavoastra. Va pregatiti de marea petrecere ce va avea loc la restaurantul preferat de dumneavoastra. Aveti emotii si nu stiti cum sa faceti sa va impresionati invitatii intr-un mod placut chiar de la inceputul petrecerii? In sala putem crea decoruri elegante si impresionante, personalizate in functie de cerintele dumneavoastra (sali decorate pentru nunta) Doriti o nunta traditionala sau una extravaganta? Noi suntem alaturi de dumneavoastra pentru a va ajuta cu cateva sfaturi:
Dansul mirilor V-ati intampinat primii invitati cu un pahar de sampanie decorat special pentru nunta dumneavoastra: pahare miri I-ati indrumat pe fiecare la locul ales de dumneavoastra sau s-au descurcat cu ajutorul dumneavoastra dupa cardurile de asezare situate pe fiecare masa? Trebuie sa deschideti petrecerea intr-un ambient placut. Este timpul pentru dansul mirilor , un gest simbolic, o traditie care pune in centrul atentiei fericita pereche. Dansul mirilor este de obicei un vals lent, care este urmat de dansul miresei cu socrul acesteia si totodata cel al mirelui cu mama tinerei fericite (dansul mirelui cu nasa si al miresei cu nasul , in functie de zona unde are loc marea petrecere). Si pentru a crea un moment mirific puteti incadra totul intr-un feeric joc de artificii. Deja toata lumea este in toiul petrecerii. Asa cum se spune, poporul roman este un popor vesel si glumet. Mirele ar trebui ca in seara nuntii sa aiba ochi doar pentru aleasa lui dar, unii tineri profita de neatentia acestuia si ii fura mireasa.
Furatul miresei Se spune in anumite zone ca daca mireasa a fost furata pana in orele 24.00, aceasta trebuie sa fie rascumparata de nas si daca a fost furata dupa orele 24.00, de mire. De multe ori, pentru ca petrecerea sa fie cat mai hazlie, mirele este pus sa indeplineasca anumite sarcini. Mireasa a fost furata si rascumparata, este momentul ca aceasta sa arunce buchetul.
Aruncatul buchetului Toate fetele nemaritate de la nunta se aseaza in spatele miresei, asteptand ca una dintre ele sa prinda buchetul aruncat de mireasa. Traditia spune ca cea care va prinde buchetul se va marita prima sau se va marita chiar in acelasi an. Cat despre buchet puteti gasi modele pe link-ul :buchete mireasa nasa Sa continuam petrecerea. Toata lumea se distreaza si se simte bine. Se aude marsul tortului. Exact! A sosit momentul tortului.
Tortul Este un moment special, deosebit. Toate luminile se sting. Sala s-a intunecat dar intr-un timp foarte scurt ea este luminata de artificiile ce sunt atasate tortului. Este un moment de vis: toti invitatii s-au ridicat si canta "La multi ani!”, in timp ce tortul este asezat in fata nasilor si a mirilor, acestia din urma asteptand momentul taierii lui.
Scosul voalului Spre sfarsitul petrecerii, se spune ca mireasa trebuie sa faca pasul de trecere de la statutul de fata la cel de nevasta. Acesta se face prin scosul voalului de catre nasa si inlocuirea acestuia cu o esarfa sau un batic. Voalul miresei va fi purtat de o domnisoara ce a participat la petrecere
Va asteptam cu drag! Echipa Simonne |
|
Pentru comenzi de peste 700 de lei
Inclusiv in zonele rurale
Produsul poate fi returnat in 14 zile
Garantie pentru toate produsele